Vanliga frågor

Här har vi samlat svaren på några av de vanliga frågor vi brukar få av våra hyresgäster. 


Kan vi välja att själva städa lägenheten i samband med att vi reser hem?

Vi strävar efter att lägenheten ska hålla en hög standard och alltid vara grundligt städad inför varje ny hyresgäst. För att säkerställa det så har vi valt att inte låta hyresgästen själv städa efter sig. Städningen utförs av vår samarbetspartner Marianne Kolsto på M’agence. Kostnaden för städningen är 60€ och betalas separat vid hemresan. Ersättningen lämnas på köksbordet innan ni lämnar lägenheten.


Vi tänkte ta med egna lakan och handdukar till lägenheten, är det samma storlek på påslakan och örngott som här hemma i Sverige?

lakan_handdukarI lägenheten finns två dubbelsängar. Varje dubbelsäng har en bäddmadrass som är lika bred som sängen, alltså behövs det ett underlakan gjort för en dubbelsäng. Till varje dubbelsäng finns två täcken och två kuddar. Täckena är som vanlig svensk standrad för ett enkeltäcken. Däremot är kuddarna av fransk standard. Det betyder att kuddarna har formatet 65 x 65 cm.

Vill ni inte ta med er egna lakan och handdukar så går det bra att hyra. Det kostar 10€ per person och då kommer sängarna att vara bäddade vid er ankomst. Då ingår även nytvättade badrumsmattor. Även detta sköts av vår samarbetspartner Marianne Kolsto på M’agence och betalas separat vid hemresan. Ersättningen lämnas på köksbordet innan ni lämnar lägenheten.


 Vi har ett sent flyg hem på avresedagen. Finns det möjlighet att vara kvar i lägenheten längre än till klockan 11:00 som står i hyresavtalet?

I största möjliga mån så försöker vi göra det så smidigt som möjligt för alla parter. Är det ingen annan hyresgäst som anländer samma dag som ni reser hem så är det självklart inga problem att lämna lägenheten senare.


 Vi tänkte köra bil ner till Nice och undrar om det finns något garage till lägenheten eller om ni kan rekomendera någon annan bra parkering.

Till lägenheten finns inget garage eller någon parkeringsplats. Smidigast är att parkera i det nya parkeringsgaraget Parking Port Lympia som ligger på andra sidan av hamnen från lägenheten. Se kartan nedan. Här står bilen svalt och bevakad dygnet runt. Du kan även stå ovan jord runt hela hamnen. Läs mer om parkering i Nice. 

Vill ni parkera direkt på gatan utanför lägenheten är det gratis mellan 18:00 och 09:00. Övrig tid se P-automat.


Ytterligare frågor

Vad kostar det att hyra en lägenhet i Nice?

Vilket område är det bäst att hyra lägenhet i Nice?

Kommentarer är stängda